Vind ægte Swarovski

Har du følt ægte kærlighed?

Hello Lovelies

Der kommer nu et lidt følsomt indlæg, men disse er der også brug for en gang i mellem. Det store spørgsmål er: “Har du følt ægte kærlighed?”. Ægte kærlighed behøver nødvendigvis ikke at være til en person (selvom dette normalt er tilfældet). For nogle kan ægte kærlighed være til et sted, en passion eller andet. Ægte kærlighed kan være til meget, men ægte kærlighed kan mærkes på – hvis du ikke har det længere eller mister det – så føles døden næsten bedre eller til at foretrække. Verden bliver sort og grå.

Få mennesker får lov at føle sådan en kærlighed, mange føler nogle gange det er en “straf” eller en “forbandelse”. For tanken om at skulle miste det er ikke til at bære. Men man skal ikke tænke på den måde, mange gennemgår et langt og rigt liv – men uden ægte kærlighed. Ægte kærlighed gør ondt og sårer dig nok mange gange i løbet af en livstid, men har du følt sådan en kærlighed, ja min ven – så har du virkelig levet. Jeg har haft nogle kærester, dette har ikke været sådan RIGTIG kærlighed, men det har da været der. Men da jeg fik Lasse så indså jeg hvad ægte kærlighed virkelig er.

Nu har vi snart været sammen i to år, og de to år er fløjet afsted. Kan slet ikke fatte der allerede er gået så lang tid på “så kort tid”. Det har ikke altid været let og nogle gange stoppede verden bare. Lasse startede med at rejse 1 måned til England, dette var virkelig svært for en som var stormende forelsket, da han kom hjem fik jeg en alvorlig rygskade. Lidt efter skulle Lasse i Livgarden, hvilket var en af de hårdeste tider jeg nogensinde har skulle gennemgå – men for ham – vil man gøre alt. Jeg vidste jo det var en periode, men selvom det ikke var, så ville jeg stadig vente. For jeg kan ikke se et andet liv med nogle andre end ham. Uden ham ville verden være, ja, sort og grå.

lasse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind ægte Swarovski