Isabel Marie Elisabeth Eklund

Web Development

Hello Lovelies

Sorry jeg ikke har været på det sidste stykke tid. Jeg har bare SÅ travlt med skolen lige i øjeblikket. Jeg er jo designer og har valgt at tage en bachelor i Web Development – altså en uddannelse som indeholder ekstremt meget kodning. Jeg er uddannet Web Developer i januar 2017. Jeg har besluttet mig for at tage denne uddannelse for at udfordre mig selv og blive stærkere i det jeg er svag i. Allerede nu er jeg blevet så meget bedre og stærkere til kodning. Idag var det som om kodning blev logisk for mig – hvilket jeg aldrig troede ville ske. Jeg valgte E-Koncept Developer fra fordi de ikke er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

Efter min kandidat kan jeg skrive på cv’et at jeg er uddannet Web Developer oveni – hvilket gør mine jobmuligheder meget større end hos en E-Koncept Developer. Dette er vi også blevet fortalt på skolen. Vi arbejder pt. i et program der hedder Visual Studio – det er super svært, men jeg er begyndt at finde ud af det. Idag lavede jeg min første aflevering og jeg er virkelig stolt. Vi arbejder med koden ASPX.NET og C#. Vi skal til på mandag kode en tilmeldingsside for et fitnesscenter, jeg blev færdig idag.

Min uddannelse er også på engelsk, altså et internationalt hold. Dette giver også meget gode point når jeg skal ansøge ind på min kandidat i 2017. Mit mål er at blive designingeniør. Jeg ønsker ikke kun at designe, jeg vil også meget gerne kunne kode en del – dette gør mig meget mere selvstændig end en grafisk designer for eksempel. Nedenunder indlægget kan I se hvad det er vi laver og hvordan vores kodning ser ud, både source code mæssigt og på internettet. Det bliver nogle hårde 1,5 år, men jeg kæmper på. Jeg er stolt af min udvikling og den udfordring jeg har taget op med mig selv. PS: det jeg har lavet er funktionelt på nettet – så opgaven er klaret!

1

sourcecode

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isabel Marie Elisabeth Eklund