Har du følt ægte kærlighed?

Isabel Marie Elisabeth Eklund

Hello Lovelies

Jeps, I har nok opdaget det. Jeg har skiftet navn. Jeg hedder ikke længere Isabel Marie Elisabeth Odder, men i stedet Isabel Marie Elisabeth Eklund. Mit navneskift har INTET at gøre med at jeg er uvenner eller utilfreds med Odder slægten. Min morfar døde og med ham døde familienavnet Eklund. Dette var jeg og min mor samt søster kede af. Så derfor besluttede jeg at skifte navn til Eklund. Jeg er så fandens stolt af min svenske baggrund og familie, så derfor ligger det naturligt at overtage det svenske familienavn: Eklund.

Min morfar døde desværre af alzheimers. Dette er en forfærdelig sygdom som er noget Djævelen har skabt. Der er desværre ingen kur og man glemmer hvem man er og hvem der er ens familie. Min morfar var en flot mand, rigtig Kongelig at se på. Høj, nydelig og med blond hår. Så lovligt har jeg idag overtaget Eklund familie navnet og er nu “den sidste Eklund” – eller i hvert fald den sidste med det efternavn.

Jeg er virkelig stolt over at være halv svensk og halv dansk. Det bedste af begge verdener. Jeg skubber altid brystet lidt frem når jeg siger “Ja, jeg er halv svensker!”. Jeg kan flydende svensk, jeg kan læse det flydende – dog hænger jeg lidt i bremsen angående at skrive det. Jeg kan forstå og kommunikere med en indfødt svensk borger. Så ja, jeg er halv svensker og det er jeg fandme stolt af! Og jeg er SÅ stolt af at være en Eklund!

isbael

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du følt ægte kærlighed?