Web Development

Short update

Hello Lovelies

Kommer her med et meget bredt indlæg. Som handler om alt muligt. Men sådan nogle skal der også være plads til. Lasse og jeg har ikke været på toppen her den sidste uge og derfor har vi ikke været i fitnesscenter – dette er for mig kritisk – at være væk fra fitness i mere end en uge. Men for at gøre mig klar til at optage min fitness en gang mere efter en lille pause har jeg været ude og købe nye fitnesstights. Jeg elsker at shoppe fitnesstøj, det er for mig bare det fedeste! Elsker elsker elsker det. Så jeg har været i Stadium og købe et par lækre SOC tights til 199,00 kr. Er normalt KUN til Better Bodies, men disse var virkelig fede og har en lækker grå farve og tekstur.

Udover dette udkom Lana Del Rey’s nye album i fredags. Alle mine følgere ved jeg er sindsyg med Lana Del Rey. Hendes nye album hedder Honeymoon, hendes nye album er ikke som det forrige Ultraviolence, Dette er noget mere “Crooners” agtigt. Det lyder bestemt ikke dårligt, men en lidt anden boldgade. Jeg har endnu ikke besluttet mig om jeg har en favorit, synes alle sangene er meget gode. Så hvis I er til afslappende musik, så gå ind og køb albummet på iTunes Store eller lyt på Spotify.

Jeg var i lørdags ude og spise tapas med min dejlige kæreste. Til jer som er VILDE med tapas så tag til El Porron, begge deres restauranter lægger i gå afstand fra Nørreport station i København. Lækker spansk tapas, ejerne er fra Spanien så det er autentisk derfra. I lørdags havde jeg mine extensions i fra Rapunzel of Sweden. Det er det ultimative hår hvis I ønsker flotte og ægte extensions. Jeg gav 1800 kr. for mit hår og jeg er så glad for det. Det matcher min egen hårfarve perfekt. Kan købes på Nelly.com.

Sponsoreret indlæg

1

2

3

4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Web Development